Ну ежели тема интересная, то начнем по порядку. В Украине существует куча всяих регуляций и первя из них: Регулироание рентабельност производства муки и хлеба
Краткое содержание:
«граничный уровень рентабельности до 5% производства муки пшеничной (дальше влом переводить, но думаю и так понятно) вищого, першого і другого ґатунків, борошна житнього обдирного, хліба вагою більш як 500 грамів з борошна пшеничного вищого, першого і другого сорту та їх суміші, борошна житнього та суміші борошна пшеничного та житнього простої рецептури (борошно, дріжджі, сіль, вода) без додавання цукру, жиру, інших наповнювачів, а також хліба і хлібобулочних виробів для діабетиків; забезпечити на підприємствах хлібопекарської галузі виробництво по кожному найменуванню масових сортів хліба в обсягах не нижчих як у попередні періоди 2007р. , з дотриманням рецептури та ваги; запровадити декларування зміни оптово-відпускних цін на борошно пшеничне вищого, першого і другого ґатунків, борошно житнє обдирне … у разі, коли такі ціни збільшуються протягом місяця на 1%» Жду на ваши соображения, а завтра продолжим.
_________________ С уважением, Александр Горшунов
|