"На основании чего? В соответствии с законом или просто потому, что захотелось?"
Хм... Привожу выжимку из закона:
"(a) упаковка й маркірування тютюнових виробів не стимулювали продаж тютюнового виробу будь-яким шляхом, що є помилковим, таким,
що вводить в оману чи обманним, або таким, що створює хибне враження про його характеристики, вплив на здоров'я, небезпеку
або продукти, що виділяються, у тому числі будь-який термін, опис, торгова марка, символічний чи будь-який інший знак, які прямо чи
побічно створюють хибне враження про те, що певний тютюновий виріб є менш шкідливим, ніж інші тютюнові вироби. Вони можуть уключати
такі терміни, як "з низьким вмістом смол", "легкі", "дуже легкі" чи "м'які"; та
(b) на кожній пачці та упаковці тютюнових виробів і на будь-якій зовнішній упаковці та у маркіруванні таких виробів також містились попередження про шкоду для здоров'я, які описують згубні наслідки використання тютюну, і могли наводитись інші відповідні повідомлення. Такі попередження й повідомлення:
(i) затверджуються компетентними національними органами,
(ii) періодично змінюються,
(iii) є великими, чіткими, видимими і такими, що легко читаються,
(iv) займають 50% основної маркірованої поверхні та більше, але ні в якому разі не менш 30% основної маркірованої поверхні,
(v) можуть бути виконані у вигляді малюнків або піктограм, або містити їх"
Как видим речь идет не про производителя, а про упаковку табачных изделий. И не важно, кто запхал пачку в кисет с целью стимулировать продажи сигарет.
"Опять же, если Ваша логика верна, виноват также и покупатель, купивший 2 вещи по отдельности и положивший одну в другую"
Если он собирается продать сигареты и таким образом стимулировать продажи сигарет, то да. Использование табака для внутреннего потребления закон не регулирует.
"Ну, это понятно: для прикола. Вот два студента ухаживают за сокурсницей. На перемене она просит закурить, один протягивает пачку с черепом, второй - с портретом министра здравоохранения (кстати, последняя - очень симпатичная блондинка). На чьем месте хотели бы оказаться?"
Хм.... Моделируем ситуацию. Красивая блондинка просит сигарету. Один быстро достает пачку, протягивает ей сигарету и удаляется с ней на перекур. Другой начинает судорожно развязывать кисет с портретом министра. Думаю, ответ и так ясен