Давайте лучьше проверьте перевод на ошибки, а заодно и найдете ответы на свои вопросы.
СКАРГА НА НЕОБГРУНТОВАНУ ВІДМОВУ.
Шановний Віктор Григорович!
Відповідно до права і вимог, наданих мені статтями 38, 42, 43 Закону України про Конституційний суд України, я звернувся з клопотанням дати мені офіційне тлумачення Закону України про НБУ, в частині емісії грошей і отримав нічим не обгрунтовану відмову (копії звернення і відповіді додаються). Вважаю неприпустимим необгрунтоване порушення забезпечення реалізації та захисту моїх конституційних прав і свобод.
Підставою для мого звернення, згідно ст.94, є те, що: Закон про НБУ однозначно визначає законною тільки емісію готівки. - За Законом про Національний банк України (Розділ V, УПРАВЛІННЯ ГОТІВКОВІМ Грошово ОБІГОМ, Стаття 34, Емісія), закон дає НБУ право тільки на емісію готівки, про емісію безготівкових грошей в законі не сказано ні слова. На рівні законів Україні немає закону про емісію безготівкових грошей.
- В Україні має місце факт випуску і обігу безготівкових грошових одиниць, інших готівкової гривні. А законна тільки одна грошова одиниця - готівкова гривня, бо вона визначена в розділі про готівковий грошовий обіг. (УПРАВЛІННЯ ГОТІВКОВІМ ГРОШОВИМ ОБІГОМ Стаття 32. Грошова одиниця Грошовою одиницею України є гривня, Що дорівнює 100 копійкам.)
Виходячи з вищевикладеного, за Законом про НБУ, емісія безготівкових грошей - незаконна, фальшівомонетницька Незаконні, фальшівомонетницькі безготівкові гроші не обкладаються податком, тому, що немає закону про випуск безготівкових грошей, немає і закону про їх оподаткування. Якби вони були узаконені, то наповнювали би бюджет і діставалися б народу і мені, а не фальшивомонетникам.
НБУ випускає безготівкові гроші поза нормою закону, а правоохоронні органи на це порушення не реагують. Значить існує інше тлумачення, відмінне від прямого тексту закону. Тому я й прошу у Конституційного Суду офіційне тлумачення Закону про НБУ в частині емісії. Фальшівомонетницькім випуском грошей порушуються мої конституційні права, передбачені: Стаття 21., Стаття 41., Стаття 43. А, згідно Стаття 55. і Стаття 56., я маю конституційне право на відшкодування заподіяної мені фальшивомонетництвом НБУ шкоди, але для цього мені необхідно офіційне тлумачення Закону про НБУ в частині емісії.
_________________ _________________ Общему труду - общие деньги! Каждому работающему - зарплату и долю в прибыли!
|